دانشگاه صنعتی امیرکبیر و بانک تجارت تفاهم نامه همکاری امضا کردند

 | تاریخ ارسال: 1401/5/3 | 

دانشگاه صنعتی امیرکبیر و بانک  تجارت با هدف ارتقاء و گسترش سطح همکاری های متقابل تفاهم  نامه همکاری امضا کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، این تفاهم نامه با هدف استفاده از ظرفیت های علمی و پژوهشی اعضای هیأت علمی دانشگاه برای انجام طرح‌های تحقیقاتی پژوهشی مشترک و حمایت از شرکت های دانش بنیان به امضا رسید.
ارتقا و گسترش سطح همکاری های متقابل و مراودات بانکی و استفاده از ظرفیت های متقابل و ارائه خدمات مالی و بانکی به دانشگاه و افراد تابعه (پرسنل، اعضای هیأت علمی و دانشجویان) با معرفی از سوی دانشگاه در چارچوب ضوابط، مقررات و دستورالعمل های جاری بانک و بانک مرکزی از محورهای این تفاهم نامه است.
استفاده از اساتید دانشگاه برای آموزش پرسنل بانک، بررسی و امکان سنجی حمایت مالی از پایان نامه و پروژه‌های تحقیقاتی دوره کارشناسی ارشد و دکتری در زمینه‌های بانکی و اقتصادی با بررسی و تأیید بانک، ارائه خدمات بانکی الکترونیکی به شرکتهای دانش بنیان معرفی شده دانشگاه از دیگر موضوعات این تفاهم نامه بشمار می رود.
ارائه انواع خدمات بانکی و افتتاح انواع حسابهای ریالی و ارزی برای دانشگاه و افراد تابعه (پرسنل، اعضای هیأت علمی و دانشجویان) معرفی شده از سوی دانشگاه در چارچوب مقررات و بخشنامه های جاری بانک و دستورالعمل های بانک مرکزی، اعطای تسهیلات در قالب عقود اسلامی به دانشگاه و پیمانکاران آن بر اساس الگوی هزینه و فایده بانک و میانگین مجموع حسابهای دانشگاه، پرسنل، صندوق ها و شرکت های دانشگاه پس از ظرفیت سنجی و اعتبارسنجی ارکان اعتباری بانک مطابق ضوابط و بخشنامه های جاری بانک و بانک مرکزی، صدور انواع ضمانتنامه های ریالی و ارزی و گشایش اعتبار اسناد داخلی و خارجی (دیداری و مدتدار) برای دانشگاه، ارائه خدمات ارزی به دانشگاه و پرسنل، اعضای هیأت علمی و دانشجویان معرفی شده از سوی دانشگاه اعم از انتقال ارز و حوالجات ارزی از خارج به داخل کشور و برعکس از طریق بانک و صرافی بانک تجارت در حد مقدورات بانک طبق مقررات و بخشنامه های جاری بانک با انعقاد قرارداد جداگانه از محورهای این تفاهم نامه بشمار می رود.
دیگر محورهای این تفاهم نامه راه اندازی سامانه بانکداری اینترنتی ویژه مشتریان حقوقی (فرا) برای دانشگاه به منظور مدیریت و کنترل حسابها در سراسر کشور و ارائه خدمات وب سرویس، نصب دستگاه هایPOS ، ATM و CASH LESS به صورت امانی در مکان های پیشنهادی دانشگاه و مورد تایید بانک با رعایت ضوابط و مقررات داخلی بانک پس از بررسی و امکان سنجی، اعطای تسهیلات و تخصیص کارت اعتباری مرابحه با نرخ ترجیحی به پرسنل، اعضای هیأت علمی، دانشجویان دانشگاه و پرسنل شرکت های تابعه، با معرفی نامه رسمی و کتبی دانشگاه بر اساس الگوی هزینه و فایده بانک و متناسب با میانگین حسابهای جاری دانشگاه در چارچوب قوانین، ضوابط و بخشنامه های جاری بانک و بانک مرکزی ج.ا.ا با اخذ وثایق و تضامین لازم حسب تشخیص ارکان اعتباری بانک (اعضای هیات علمی و کارکنان صرفاً با تعهدنامه کسر از حقوق، اعضای شرکتی با تضامین لازم)، است.
مراسم امضای تفاهم نامه همکاری دانشگاه صنعتی امیرکبیر و بانک تجارت با حضور دکترسید حسن قدسی پور رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکتر هادی اخلاقی مدیر عامل بانک تجارت، دکترعلی کمالی معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دکترحمیدرضا شریفیان معاون مدیر عامل برگزار شد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیردر این مراسم گفت : در فضای فعلی کشور عطشِ نوآوری بالاست و آنقدر زمینه بکر در نوآوری داریم که کافی است جوانان را کمی هدایت کنیم و با مشورت درست زمینه کارهای خلاقانه آنها ایجاد شود، تا زمینه‌های اقتصادی بروز پیدا کند.
دکتر قدسی‌پور افزود: دانشگاه‌ها طبق قانون می‌توانند شرکت‌های سرمایه‌گذاری داشته باشند. اطلاع دارم که برخی دانشگاه‌ها در حال حاضر وارد این عرصه شده‌اند. شاید در گذشته اگر دانشجویی پیشنهادات خلاقانه‌ای داشت خیلی به آن توجه نمی‌شد یا زمینه بروز آن چندان فراهم نبود، اما درحال حاضر شرایط بهتر است. 
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید به جایگاه این دانشگاه در عرصه صنعت افزود: دانشگاه صنعتی امیرکبیر مادر دانشگاه‌های صنعتی ایران است که مقام معظم رهبری نیز به آن تاکید کرده‌اند. ما در حال حاضر ۳۱۳ شرکت دانش بنیان داریم، اما اگر در کار اقتصاد خلاقانه ورود پیدا کنیم و بانک‌ها نیز همراه دانشگاه‌ها به این مسیر وارد شوند، هم جای تشکر و قدردانی دارد هم نتایج مثبتی برای دو طرف خواهد داشت. 
دکتر قدسی‌پور فضای کشور را آماده تحولات نوآورانه دانست و بیان کرد: استنباط من این است در فضای فعلی کشور عطش نوآوری بالاست و آنقدر زمینه بکر در نوآوری داریم که کافی است جوانان را کمی هدایت کنیم و با مشورت درست زمینه کارهای خلاقانه آنها ایجاد شود، تا زمینه‌های اقتصادی بروز پیدا کند. 
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر اظهار کرد: مهمترین کاری که داریم مشورت دادن به جوانان خلاق و نوآور است که امیدواریم بتوانیم آینده روشنی برای آنها ایجاد کنیم.